VT-INVEST Logo

SPANBO BOUWT VERDER AAN ZIJN TOEKOMST

SPANBO NV, onderdeel van de beursgenoteerde groep CFE, heeft met VT-Invest group een akkoord bereikt over de verkoop van haar gelijknamige bedrijfstak industriebouw.

Spanbo, www.spanbo.be, een samentrekking van Spanten Bouw, is al meer dan 50 jaar een bekende naam in industriebouw. De bedrijfsnaam verklapt al enigszins een deel van de geschiedenis en voorliefde voor hout, maar Spanbo bouwt ook elk mogelijk industrieel gebouw in staal, beton of een combinatie ervan. Spanbo is een polyvalente speler met een zeer uitgebreid cliënteel in diverse sectoren en stelt een dertigtal arbeiders en bedienden te werk.

De overname past in de doelstelling van VT-Invest Group om zich te versterken met hooggespecialiseerde bouwbedrijven met een goede naam en een sterke regionale verankering. Naast Van de Walle IBC (Aalter) in Oost-Vlaanderen en G.Cuylaerts (Lille) in Antwerpen is met de overname van SPANBO (Moorslede) nu ook West-Vlaanderen geografisch afgedekt.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info